Snaxville

Det skjer mye omkring Levi Henriksen om dagen; først kom hans første ungdomsroman, nå album med Babylon Badlands, og turné venter i slutten av april som blant annet fører bandet til både Løten og Hamar. Men nå er det «Det beste bandet i himmelen» det gjelder, og her viser Levi igjen hvilken fremragende låtskriver og rockeartist han er. Tekstlig er dette Levi på hans beste, med tittelkuttet som et drivende høydepunkt. Som sanger er han ikke like imponerende, men han leverer varene med en hverdagsnær ekthet som holder lenge. Som helhet er dette et album med personlig tæl, og med en glød som bare ikke unngår å gjøre inntrykk.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.