Artist: Sondre Lerche

Album: Solo Pleasure

Vurdert: Da jeg så coveret tenkte jeg at det måtte være måte på hvor søtt og sukkerspinn det skulle være – men den nye plata til Sondre Lerche var ikke sånn. Utgivelsen er en soloskive basert på hans forrige album Pleasure, bare at flere arrangementer er fjernet og den gjennomførte produksjonen fra Pleasure er strippa for effekter og instrumenter. Lerche er akkompagnert av en gitar som låter sløv som ei gammal øks, men oppfører seg lekent og flittig. Vokalen opererer med et bredt spekter av toner og nivåer, med et intimt og rått uttrykk. Sondre Lerche klarer å gjøre det spennende å høre på skiva selv om det bare er en el-gitar og vokal. Det finnes noe gode bilder i tekstene også, som handler om kjærlighetsproblematikk. Solo Pleasure er tilbakelent og pent, passer godt til roligere anledninger.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.