Band: Leprous

Album: Malina

Vurdert: Leprous er et av Norges største internasjonale rockeband. Siden 2001 har bandet gitt ut fem studioplater. «Malina» er det nyeste tilskuddet til katalogen. Bandet fosser fram i kjent stil, og med musikere i verdensklasse, er det klart at det er lite å utsette på musikaliteten. Åpningslåta «Bonneville» tar lytteren med på en dynamisk reise ifra det helt beskjedene til det tunge og dramatiske. «Stuck» åpner sterkt, og videre er skiva veldig sterk. Dette er prog som er lett fordøyelig for de fleste. Leprous er definitivt på veg mot toppen, og «Malina» er et solid verk som forhåpentligvis hjelper bandet til topps.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast: 6

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.