Artist: Neil Young

Singel: Hitchhiker

Vurdert: Neil Young høres like tøff, opprørsk og eventyrlysten ut som han alltid har gjort, og det er deilig å se at den gamle mannen ikke mister kruttet sitt med åra. «Hitchhiker» er en låt med episk historiefortelling, om å være på vegen og flykte fra seg selv med dop som lindringsmiddel. Låta akkompagneres av et hamrende og tøft gitarspill, og jeg fikk frysninger da munnspillet snek seg inn i Youngs fantastiske atmosfære. Singelen utføres av Neil Young alene, og går fint innenfor en slags landstryker-folk, sjangermessig. Her er det drøssevis av formidlingsevne og nerve! Låta anbefales til spaserturer langs landeveien.

Omtalt av: David William Øynes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.