Nuclear Blast

Karene i Lamb of God har begynt å få grått hår på kassa, og i dag har besitter bandet mer enn nok meritter til å legge instrumentene på hylle med god samvittighet. De startet opp allerede i 1994 som Burn the Priest, men det er under navnet Lamb of God de virkelig har fått orden på sakene. Bandets tiende album er en skikkelig fan-pleaser. LoG låter de fremdeles ekstremt tight, og ekstra hyggelig er det at de holder seg for gode til å briljere med overdrevne instrumentale krumspring utover de allerede fete riffene. Randy Blythe bidrar som vanlig med fet growl-vokal, og albumets 12 låter bidrar alle med noe særegent og stilig som sammen sørger for at innholdet aldri blir ensformig eller kjedelig.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.