Kirkelig Kulturverksted

Kristin Fjellseth fra Toten presenterer nå sitt andre studioalbum, men har vært artist over ti tiår. Blant annet var hun en del av lydbildet i tv-serien «Himmelblå», og slapp også singelen «Shine» rett før juletider i fjor. På «Keeper of the keys» blir vi kjent med en spennende artist med mye på hjertet.

Fjellseth blander country og folkrock og byr på et åpent og stemningsfullt lydlandskap. Sporene «Oh, Fire Let This Cold Heart Burn» og countrysporet «How Deep» skiller seg spesielt ut. Med dette byr Kristin Fjellseth på et innbydende andrealbum, like sterkt som debuten.

Omtalt av Christian Kraugerud Søberg

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.