Kirkelig Kulturverksted

«Stjernekamp»-vinneren har sjarmert hele landet i løpet av høstens programserie. Han fikk gode tilbakemeldinger for albumet «Ting flyt» i 2013, og nå er han nok en gang plateaktuell. I «Audiens 1:1» leker Sørum seg i et uttrykk preget av soul, gospel og rock. Den brede Toten-dialekta benyttes på effektivt vis, og han byr på mye krydder i form av gode, nære og personlige tekstlinjer. Lydbildet preges allikevel av en noe overdreven bruk av effekter og virkemidler, og resultatet oppleves til tider som noe rotete og kaotisk. Låtene kommer nok bedre til sin rette på scenen, og da er det ekstra hyggelig at Sørum er klar for flere konserter på Herredsvang og i Prøysenhuset.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.