Trond Svendsen & Tuxedo har tidligere lansert smakebiter fra albumet i form av singlene "Love Like This, "Devil at My Heels" og "Don't You Hate It When They Go", og nå er altså bandets første fullengder snart klar. Albumet har fått navnet  "Palomino Motel", og er analogt spilt inn i Memphis bound studio på hjemmebane i Hamar. 

Lanseringskonserten finner sted på Klubbscene Rolf Jacobsen i Hamar kulturhus fredag 12.mai. Bandet opplyser samtidig at de også vil holde en intimkonsert på Café Gravdahl tidlig på morgenen samme dag.

Bandet består av Trond Svendsen på vokal, gitar og munnspill, Lars Linkas på gitarer, banjo, mandolin, bassist Vidar Tyriberget, trommeslager Tommy Kristiansen og Lars Viken på orgel/tangenter. 


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.