Grappa / Heilo

Nært, varmt og uttrykksfylt låter det når vokalisten og saxofonisten Kjetil Flatland fra Seljord debuterer med albumet «Ein song til deg». Kjetil Flatland har de siste årene samarbeidet med spellemann Knut Buen, og på albumet benytter han i stor grad tekster og melodier av Buen. Flatland har selv arrangert musikken, og resultatet er en kombinasjon av folkemusikkpreget visesang med det instrumentale. «Ein song til deg» er et sjangerkryssende album som fører tradisjonsmusikken inn i nye rytmiske landskap. Som helhet er det stemningsfylt og lyrisk, med et uttrykk som kan gjøre materialet tilgjengelig for et bredt publikum.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.