Sabre-toothed Model Youth, Sony

Nok en aggressiv trommeslager/gitar-duo. De siste årene har det dukket opp flust av denne duo-dynamikken, som Black Keys, Johnossi, Japandroids, Two Gallants og ikke minst White Stripes. Spesielt sammenligningen med White Stripes er vanskelig å unngå, ettersom sammensetningen i Kindred Fever består av Jarle Langåker på gitar og vokal, mens Linn Sofie Hagen Olsen trakterer trommene. Også musikalsk sett er det i samme gate. Skitten, hardtslående bluesrock i høygir, med gode melodier. Det er bandets tredje album, og Kindred Fever begynner virkelig å prikke inn storformen. En del kommer nok til å få opp øynene for duoen med dette albumet.

Omtalt av David Jønsson

Terningkast 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.