Det er allikevel Hamar og Seb’s Hotel som står øverst på turnéplakaten, og fredag 7. april kickstarter bandet vårens store turné med en konsert på hjemmebane.

– Vi gleder oss veldig til å kickstarte turneen her hjemme. Vi har jobbet hardt for at ting skal sitte til denne turneen, og jeg føler meg trygg på at Seb’s-publikumet skal få en riktig trivelig kveld, sier vokalist Vegar Larsen.

Kritikerrost debutalbum

Med en moderne og original tilnærming til rocken, frir Souls of Tide til sjangerens gullalder på 70-tallet, og bandet høstet meget gode tilbakemeldinger fra både publikum og kritikere etter utgivelsen av debutalbumet «Join the Circus».

– Nå har vi fått en bekreftelse på at folk liker det vi driver med. At vi er inne på noe som fenger, og at vi kan fortsette videre i det samme sporet, sier Larsen.

Balløya rundt på tur

Det er England og Skottland som er reisemålet under vårens releaseturné, og sammen med det engelske bandet The Quireboys skal Souls of Tide tilbakelegge byer som Doncaster, York, Aberdeen, Glasgow, Newcastle, Bristol, London og Birmingham. Larsen føler seg sikker på at det er en runde som vil passe bandet helt perfekt.

– Vi har jo hentet mye inspirasjon fra den engelske rockemusikken på 70-tallet, og jeg vet at vi har blitt spilt en del på radio der borte. I Europa er det nok der vi har størst nedslagsfelt, sier han. Først og fremst skal Hamar-rockerne altså levere på hjemmebane, og Larsen forteller at bandet gleder seg til fredagens konsert.

– Vi har kastet inn et par låter i programmet som ingen andre har hørt tidligere. For oss i bandet blir det spennende å se hvordan publikum reagerer på akkurat de låtene, sier Larsen.

Souls of Tide spilte inn sitt debutalbum på en snau uke på en hytte i Valdres. Nå forteller Larsen at bandet har planlagt en ny hyttetur.

– Vi skal på en ny tur, men denne gangen skal vi til Trysil i stedet for Valdres. Det handler om å skifte beite for å hente ny inspirasjon i nye omgivelser, sier han.

Vokalisten forteller videre at publikum ikke behøver å vente så altfor lenge før neste plateslipp.

– Hvis alt klaffer kan det hende at vi er ute med et nytt album om ett år, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.