Propeller Recordings

Katzenjammer Kids har solgt 200.000 på verdensbasis av sitt forrige album. Nå er de med «Rockland» tilbake med sitt tredje studioalbum etter tre år. Denne gangen stiller de med ny produsent, et kanskje klarere formulert musikalsk program, men stadig med spillegleden og mye av energien i behold. Etter å ha spilt sammen i ti år, har Katzenjammer for lengst utviklet et ganske slepent og absolutt velfungerende uttrykk. Kanskje er det ikke er så vidtfavnende og løssluppent som før, men de har likevel rikelig med pågående energi og saftig glød i behold. La gå at en kanskje kunne ha ventet et noe mindre ryddig uttrykk fra Katzenjammer, men likevel er det ikke blitt mer strøkent enn at låtene fortsatt byr på masse moro. En langvarig livepause har blitt brukt på å få ut soloprosjekter og, ifølge presseskrivet, et par Katzenjammer Kids. Men om det kanskje har roet seg noe, er ikke det noen svakhet ved albumet. Det er bare ei ny tid som er i gang.

Omtalt av Geir Vestad

Terning: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.