Singel: Basert på en sann historie.

Artist: Frida Ånnevik.

Her går hun opp på barrikadene for kvinnenes kamp for likestilling og leverer en kraftsalve som burde gi sterke inntrykk for begge kjønn. Med et enkelt gitarkomp rydder hun plass til sin egen stemme i komposisjonen, og her er tekstforfatteren Ånnevik i sitt ess.

Med sin sylskarpe penn tar hun blant annet et oppgjør med Bjørnsons beskrivelser av kjempende fedre og gråtende mødre, og slår samtidig at vi fremdeles har en veg å gå. Tekstene formidles på dynamisk vis med både sårbarhet og kamplyst. Strålende!

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.