Just for the Records

Ei hytte i Trysil skal være et av stedene der deler av Jule & the New Favorites album «All We Need to Know» ble til. Bandet gjorde en flott debut i 2013 med albumet «Recipe», og fikk en femmer i HA for det. Nå har de videreført uttrykket sitt innen en lett og ganske glad bluegrasstradisjon med mye smittende humør, men også med mer dempede og mer melankolske stemninger innimellom. Vokalist Julie Moe Sandø står sentralt, men det er et samlet og fint banduttrykk som gjør dette til et stykke solid norsk bluegrass, der også amerikanske Michael Barnett kommer innom som felegjest. Det er ikke nødvendigvis nyskapende i formen, men det er skikkelig vare som serveres.

Omtalt av Geir Vestad

Terning: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.