Mer musikk

Det høres ut som lillesøsteren til Veronica Maggio, men som er vendt mer mot hiphop og r’n’b. Låtene har stødig produksjon av Chords, som har vært innblandet i mye av de store navnene innen norsk og svensk hiphop de siste årene. EP-en «Chanslös» samler de fire radiosinglene som har gått sin seiersgang i Sverige, men som også gjort seg bemerket på norsk radio. Av disse fire står «0400AM» tydeligst frem (som også er med på EP-en i en akustisk versjon), men også «Allt Jag Nånsin» er en kvalitetslåt med en stemning som minner om Lana Del Rey. Det er melodisk urban pop, der unge, lovende Julia Adams tar opp variasjoner av temaet hjerte og smerte. Absolutt godkjent.

Omtalt av David Jønsson

terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.