Imperial Recordings

Den svenske artisten som står bak vakre akustiske coverlåter som The Knifes «Heartbeats», er endelig ute med sin tredje albumutgivelse etter en rekke EP'er og samarbeid med bandet Junip og filmen «The Secret Life of Walter Mitty». Indie-folk sangeren har alltid hatt sin helt egen stil som artist, som regel kun akkompagnert med gitar. Denne gang får vi også til tider et mer rytme- og instrumentalpreget lydbilde, uten at artisten mister sitt kjente utrykk. «Vestiges and Claws» blir derfor et naturnært og organisk album i skjønn González stil, som passer perfekt etter «In Our Nature» fra 2007, tross de åtte årene som har gått siden.

Omtalt av: Christian K. Søberg

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.