Bella Union

Jonathan Wilson, som ga ut et av 2013s beste album «Fanfare», er ute med en ny, lekker liten sak. På en halvtime får vi fem fantastiske og solskinnsfylte kutt, deriblant tre coverlåter. Wilson gjør sin tolkning av hippie-klassikeren «Coming To Los Angeles» av Arlo Guthrie, som sender tankene til Dylan anno Desire. Ep-ens store høydepunkt er en sløy utgave av «Angel» originalt av Fleetwood Mac, som også var et av de store høydepunktene under konserten til Wilson på siste Øyafestival. Coverlåtene overskygger til dels Wilsons to egne komposisjoner. Hvis man er glad i storheter fra 60- og 70-tallet som Grateful Dead og The Beach Boys anbefales «Slide By» på det varmeste.

Omtalt av David Jønsson

TERNINGKAST 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.