Sony Music Norway

Jonathan Johansson gir oss et nytt eksempel på velprodusert og vellykket svensk pop . «Stromboli Brinner» er en låt med innslag av kjølige 80-tallssynther og fengende basslinjer. Tankene går til den senere tids R & B fra USA, Johansson kan ses som en skånsk Frank Ocean. Prince er et annet referansepunkt i låten «Lätt At Släcka 98». Albumet er friskt og behagelig produsert av Johan Eckeborn, som også bidrar på låtskriversiden. «Midtsommarkransen Baby» er en topplåt og på «Svindel och Vind» dras tempoet opp som avveksling fra de seige melodiene som går igjen. Johansson klarer ikke å holde det høye nivået helt til slutt, men har levert et solid og bra album.

Omtalt av David Jønsson

Terningkast 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.