I tospann med Ole Paus er Fjeld på sitt beste med albumet «Hustrig». Paus og Fjeld holder seg i det som best kan karakteriseres som roots, en blanding av country, americana og bluegrass.

Paus og Fjeld har gjennom et par tiår nå hatt et fruktbart samarbeid som har gitt oss låter som «Engler i sneen», «Sett bagen fra deg» og «Drammen i regn».

Paus har en unik penn, lytt for eksempel til hans ord i «Lampedusa». «Et sandkorn kan romme altfor mye sorg» synger Fjeld om flyktningetragedien som utspiller seg. Det er mange sterke låter på dette albumet, som «Ild og vann» samt «En hustrig natt». Produsent er Thom Hell, han kunne med hell gitt Fjeld et mer upolert preg. For å si det enkelt, du vet hva du får når de «To Rustne Herrer» slår seg sammen. Fjeld har opp gjennom årene holdt mange konserter i Hamar; torsdag 23. april er han i kulturhuset.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.