Universal

Femdobbelt Oscar-vinner John Williams må nok ta sin del av skylden for at Star Wars-sagaen i dag står som et av filmhistoriens mest ikoniske eventyr. For mange er nok hovedtemaet fra Star Wars selve definisjonen på filmmusikk. Etter å ha sett filmen og hørt gjennom soundtracket, kan man også slå fast at musikken står aldeles strålende på egen hånd. Komponisten har skrevet temaer til flere av universets nye karakterer, men her får man også nostalgiske toner fra fortiden. Han, Luke og Leia preger nok en gang filmmusikken med sine temaer, mens «Rey’s Theme» og «March of the Resistance» er blant flere nye temaer som man vil høre mer fra.

Omtalt av Kristian Einang

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.