Sony Music

Den etterlengtede debuten til New York-rapperen Jo-Vaughn Virginie Scott, aka Joey Bada$$, ble sluppet den dagen han fylte 20 år - etter noen lovende mixtaper og ep'er som har høstet gode kritikker. Han har uttalt at Nas er en av inspirasjonskildene og inspirasjonen fra klassisk østkyst-hiphop fra midten av 90-tallet er tydelig. Kanskje ikke rart når DJ Premier (Gang Starr) bidrar på produksjonssiden. Det er flott å høre en beat av avdøde J Dilla i låten «Like Me», et av høydepunktene på albumet. «No.99» minner om A Tribe Called Quest og må trekkes frem. Joey Bada$$ er et friskt innslag i en tid da hiphop er i en bølgedal, men albumet kunne med hell vært kortere og mer konsist.

Omtalt av David Jønsson

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.