Big H Records

Joe Rusi har fått drømmen oppfylt med å spille inn et album i New Orleans med hjelp fra blant annet George Porter Jr., bassisten i The Meters. Målet med «Who I Am» er å få til den unike stemningen som råder i den musikalske metropolen på plate. Musikk fra New Orleans har en egen blanding av soul, blues, gospel, jazz og r’n’b, og det er ingen tvil om at Rusi er en kjenner av både mytene og musikken. «Who I Am» fremstår som et ektefølt og velspilt album, med delikat gitarspill av Rusi. Det gjøres et par gode coverversjoner her også, for eksempel «Play Something Sweet (Backyard Blues)» av nylig avdøde Allen Toussaint.

Omtalt av David Jønsson

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.