Warner

43 årige Jill Scott, som debuterte med «Who Is Jill Scott? Words and Sounds vol.1» i 2000, er ute med sitt femte studioalbum, «Woman». Scott har ei stemme som kan løfte de fleste tak, men denne gangen drar hun ikke til på full maskin. Hun kler det røffe bedre enn det myke, og vi har hørt henne langt tøffere i kantene tidligere. «Woman» er ingen dårlig plate, men sammenlignet med tidligere bravader blir det hele noe tamt. Jill Scott har siden debuten blitt sammenlignet med R&B-damer som Chaka Kahn og Erykah Badu, en helt fortjent sammenligning. Av låter på albumet er det «Prepared», «Fools Gold» og den kule «You Don’t Know» som fremhever seg.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.