Kamouflage Entertainment

Etter store hits som «Down» og «Do You Remember», som til sammen har blitt spilt over 50 millioner ganger på streamingstjenesten Spotify, returnerer Jay Sean til musikken med EPen «The Mistress II». Den viser at Sean byr fortsatt på silkemyke r'n'b-låter, og både Jays tekster og melodier har virkelig vokst på årene han har vært ute av rampelyset. Spesielt på låten «Jameson» tar Sean et skritt bort fra en noe klisjerik hit-oppskrift. I det hele tatt overrasker «The Mistress II» i mye større grad en forgjengeren fra 2011. Kanskje dette er starten på en dypere låtskriverside fra artisten?

Omtalt av Christian K. Søberg

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.