Faction Records

Irske James Vincent McMorrow debuterte i 2010 med albumet «Early in the Morning», og fulgte opp med «Post Tropical» i 2014. Med Tredjealbumet «We Move» stripper han det musikalske uttrykket noe ned. Her får man enkle og ærlige komposisjoner, og det er McMorrows særegne stemme som virkelig står i fokus. På den måten framstår skivas delvis nakne uttrykk som et smart og velfungerende grep. McMorrow demonstrerer hele registeret, og de enkle virkemidlene gir den dyktige artisten plass til å dominere lydbildet. i løpet av albumets ti spor kan man allikevel få litt for mye av det gode, og «We Move» lider litt som følge av mangel på variasjon.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.