Complicated Game Records / Warner MusicBlue Rose Records

James McMurtry debuterte i 1989 med «Too Long In Wasteland». McMurtry er tro mot singer/songwriter-sjangeren også på sin nye, lavmælte plate. Tekstene spinner rundt den vanlige amerikaners hverdagsliv, litt samfunnskritikk, kjærlighet, trøbbel på jobben og den amerikanske landsbygda generelt. Han formidler sin folkrock på en fortreffelig måte med hes whiskystemme. Med sin første plate på syv år holder McMurtry i hevd en stolt amerikansk tradisjon. Låtene «Deaver’s Crossing» og «How’m I Gonna Fond You Now» skiller seg ut som de sterkeste, men helheten er hans styrke. For de som liker John Mellencamp og artister i den gata, vil denne plata falle i smak.

Omtalt av Svein Erik Løberg

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.