Univesal

Det er knyttet store forventninger til debutalbumet til James Bay. Han har allerede fått mye oppmerksomhet i tilknytning til tidligere EP-er og fikk nylig Critics’ Choise-prisen under Brit Awards. Her er det snakk om radiovennlige poplåter (låten «Hold Back The River» kan man allerede høre ofte på norske radiokanaler), med smakfull produksjon og med Bay i front med en sjelfull og sår stemme. Men Bay sliter med å vise særpreg. James Bay kommer helt sikkert til å bli et av de store navnene i musikkåret 2015, men «Chaos And The Calm» innfrir ikke helt forventningene. Det blir for lite substans og for anonymt låtmateriale på albumet.

Omtalt av David Jønsson

Terning 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.