Innear East Records

Bandet Jack Stillwater har satt i gang med et ambisiøst prosjekt. De skal gi ut et konseptalbum i tre deler om utvandringen til USA på 1800-tallet og skal ta for seg ulike aspekter av ferden. Dette er jo en historisk periode som uten tvil har gitt inspirasjon til de fleste country/folkgrupper. I løpet av de fire låtene som blir presentert på den første delen av prosjektet «The Farmer», imponerer det norske bandet stort. «Harvest Time» kan minne om Springsteen som gjør en Emmylou Harris-låt, der Terje Espenes sin flotte vokal står i sentrum. «Pulling Me Down» er en klassisk country-låt med romantiske hentydninger til innhøsting og den store kjærligheten som ikke ble noe av.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.