Indie Recordings

«Past Swallows Love» er Jack Daltons andre album, debuten «Never Mute Noise, Just Turn Down Sleep» kom allerede i 2010. De har også gitt ut noen meget lovende ep-er. Jack Dalton spiller klassisk norsk hardcore som tar opp arven fra for eksempel JR Ewing og som nettopp JR Ewing klarer de å inkorporere ulike sjangre til et sammensatt lydbilde. Det er brutalt, men samtidig melodisk. «Past Swallows Love» byr på intrikate taktskifter, aggressive gitarer og ikke minst fantastisk trommespilling. «8 Times X Equals This» byr også litt frijazzsax som kler soundet til bandet meget godt. Jack Dalton har tatt seg god tid til å ferdigstille albumet, men har tydeligvis brukt tiden godt.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.