Universal

NRK P3 hadde i 2014 en konkurranse for å kåre Norges beste kvinnelige rapper med platekontrakt som premie. Izabell stakk av med seieren og resultatet har blitt mini-albumet «Honning & Aske». «Gulldråber» har en hard og kul beat, Izabell rapper med en tilbakelent hardhet som gjør at låten har en slepen sjarm. Formidlingsevnen til Izabell er det litt verre med, det er litt uklart hva hun vil fortelle oss. «Syner» har en produksjon preget av kjølig elektropop og har med lovende Ary som gjest, men låter både utdatert og retningsløst. «Røverdatter» med en gjesteopptreden av Morten Abel på refrenget makter heller ikke å imponere. En lettere anonym affære fra konkurransevinner Izabell.

Omtalt av David Jønsson

terning 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.