Sony Music Finland

Hyperaktuelle Isac Elliot gjester Hamar kulturhus om få uker i forbindelse med promoteringen av sitt nyeste album «Follow Me».

Trettenåringen har blitt Finlands svar på Justin Bieber, og er i samme sleng på vei til å ta over alle hans fans.Elliots stemme har blitt noen oktaver lavere siden forrige utgivelse, merkelig med det. «Follow Me» er så klart ekstremt studioprodusert, men av alle dagens teen-pop-utgivelser skinner Elliot gjennom som noe av det bedre i teenpop-markedet.På «Hush» gir han oss sin indre Justin Timberlake, «Engine» fenger med et lekent 80-tallsinspirert refreng og «Glitter» minner sterkt om showmannen Olly Murs.Med kun åtte spor blir «Follow Me» en kort albumutgivelse, men Elliot viser absolutt stort potensial for en lengre karriere, om han ikke blir vraket til forhold for et nytt tenåringsidol i løpet av de neste årene.Uansett blir nok dette og konserten i kulturhuset terningkast seks for tenåringsfansen.

Omtalt av Christian K. Søberg

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.