Band: Weezer

Singel: Feels Like Summer (Acoustic»

Vurdert: Weezer er egentlig et tøft rockeband, som jeg har hatt stor respekt for. Låta «Sweater Song», eller «Only in Dreams», er originale og tøffe låter, men den nye singelen er en annen verden. «Feels Like Summer (acoustic)» er den typiske kommersielle og hjernedøde radiosangen. Låta har positive sider også. Den er fengende og enkel å høre på, men ikke oppløftende og rocka som en skikkelig Weezer låt. Det virker som om bandet har funnet ut at det er slik man tjener penger, og skrevet låta etter radiohit og listepop-oppskriften. Du har hørt låta før du har hørt den, fordi refrenget, teksten og progresjonene er likt så mye annet. Weezer har gått over til den andre siden.

Omtalt av: David William Øynes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.