Warner

Iron Maiden, anført av vokalist Bruce Dickinson (57 år), viser at de fortsatt er et av verdens ledende heavy metal-band. 92 minutter lange «The Book of Souls» er blant bandets beste album i deres 40 år lange karriere. Dickinson, som ved juletider i fjor fikk bekreftet tungekreft, er frisk nå og hans stemme er like sterk og intens som tidligere. Han og bassist Steve Harris (59 år) er frontfigurene og sammen med gitarist Adrian Smith de som skriver de fleste av bandets låter. Dette er klassisk Maiden med Dickinson i toppen av lydbildet, Harris’ tunge bass, samt Murray, Gers og Smiths herlige gitarriff og McBrains rullende trommer. For fansen er det bare å nyte.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.