Sony

Sam Beam (Iron and Wine) og Ben Bridwell (vokalisten fra Band Of Horses) har stemmene i orden og med et fantastisk utvalg av coverlåter (Ronnie Lane, John Cale, Spiritualized, Talking Heads), kan det i grunnen ikke gå galt. «Done This One Before» av Ronnie Lane med Bridwell på vokal er flott, det samme med «Any Day Woman» av Bonnie Raitt, der Beam skinner på vokal. Lydbildet er nedstrippet og med mye lekker steelgitar, noe som kler stemmene deres. Det er spesielt hyggelig å høre Bridwell i en slik setting igjen, etter at Band Of Horses har rotet seg mer og mer bort i kjedelig stadionrock. «Sing Into My Mouth» er et særdeles hyggelig overskuddsprosjekt.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.