• KOMMER: Knut Anders Sørum Trio.
  • KOMMER: Oscar Danielson.
  • KOMMER: Postgirobygget

- Vi har lenge snakket om at vi har savnet folkefesten og stemningen fra Nesdagene, og vi kom fram til at vi må få til noe lignende igjen, sier Bente Ekeberg Bodin og Hanne-Sofie Høsøien Nordre fra Tingnes Spiseri. Driverne kontaktet karene i Eventlaget, som tente på ideen om å lage en sommerfestival midt i Mjøsa på Tingnes. 

- Tidligere har det blitt med praten, men da disse gutta kom på banen begynte det å skje noe, sier spiseriets daglige leder Bente Bodin. Festivalen arrangeres 26. august på Tingnes, og med scenen plassert mellom kirken og kiosken er planen å stenge av hele området mellom kulturhuset og Mjøsa til festivalen. Espen Solheim Røhne fra Eventlaget føler seg sikker på at de har satt sammen en sommerlig og idyllisk artist-meny.

- Målet er å skape litt sommeridyll, og da måtte vi selvsagt ha med Postgirobygget. Vi ville også ha en lokal artist, og for oss var Knut Anders Sørum førstevalget. Svensk visetradisjon er veldig typisk for sommeren, og Oscar Danielson er en artist som vi vet at mange har sansen for. Dette er en trio med artister som jeg er helt sikker på at kommer til å fungere, sier Røhne. Arrangørene fra Tingnes Spiseri og Eventlaget håper nå at sommerens festival blir den første av mange.

- Vi har veldig lyst til å fortsette med dette framover. Gjerne rundt Postgirobygget som har en enorm evne til å fylle sine faste arenaer på sommeren, sier Eventlagets Espen Bjørkheim.

Nå håper arrangørene at publikum fra begge sider av Mjøsa kommer til Tingnes for å bli med på festen.

- Det har vært viktig for oss at vi skal ha billige billetter, og at dette skal være en tilgjengelig, lav-terskel-festival som bygger på grilling, musikk og idyllisk sommerstemning. Vi håper at mange tar turen med båt, men vi har også planer om å sette opp bussruter til festivalen, sier Røhne. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.