Artist: Solveig Slettahjell

Album: Live at Victoria

Vurdert: I september i fjor leverte Solveig Slettahjell en magisk solokonsert på Nasjonal Jazzscene, som heldigvis ble foreviget. Låtmaterialet spenner seg fra hennes egne komposisjoner til klassikere fra blant annet George Gershwin, Tom Waits og Leonard Cohen. For det meste kun akkompagnert av seg selv på piano, lar hun stemmen stå i fokus. Det hele er så sparsommelig og smakfullt gjort, at når trommeslager Pål Hausken gjør sin entré på tredje spor, tar hun like så godt hendene vekk fra tangentene. At det er stemmen som er stjerna er helt på sin plass, og Slettahjell viser et enormt spekter, fra den mykeste silke til den røffeste piggtråd.

Omtalt av: Eyvind Strømstad

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.