Band: Noel Gallagher´s High Flying Birds

Singel: Fort Knox

Vurdert: Det begynner å bli en liten stund siden Oasis var på høyden. I ettertiden har Noel Gallagher startet opp sitt eget band. «Fort Knox» er singel nummer to i fra det kommende albumet «Who Built The Moon?». «Fort Knox» er en psykedelisk reise, når alt kommer til alt. Det kan virke litt merkelig til tider, særlig med bruken av mange repetisjoner og følelsen av at det ikke er noen vers eller refrenger, men det er noe ved «Fort Knox» som gjør at lytteren blir fanget i en verden av surrealisme. Om dette er spesielt listevennlig kan man spekulere i, men interessant er det.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.