Band: The Wombats

Album: Beautiful People Will Ruin Your Life

Vurdert: The Wombats er aktuelle med sitt fjerde album. Gruppa er tilknyttet Norge via bassist Tord Øverland Knudsen, men er hovedsakelig Liverpool-basert. Beautiful People Will Ruin Your Life åpner med låta «Cheetah Tongue». Det låter som en blanding av pop og actionfilm. Senere følger et par plagsomme låter. Den ene med en jalla «ah-ah-aah»-greie og den andre som en synthbasert og innpåsliten indiepop, før «Black Flamingo» endelig byr på et tøft gitarriff og et uttrykk som spiller på både indiepop og rock. The Wombats har en tendens til å bryte ut i en sukkersøt radio-sjanger. Etter min mening er skiva full av gode og dårlige vendinger. For eksempel «Black Eyes» er en låt som jeg både må like og hate samtidig. Det er mye tøft på albumet, flere kule brekk og progresjoner, men uttrykket er under angrep av pop-presset.

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.