Artist: Kari Bremnes

Album; Det vi har

Vurdert: Kari Bremnes er en artist man har høye forventninger til, og med en lang karriere bak seg, kommer ofte krav om å fornye seg og overraske. Og det er ikke sikkert det er et rimelig krav. Bremnes viser en vilje til å ta noen nye grep, f.eks. med en mer minimalistisk og synth-basert instrumentering. Likevel blir uttrykket tidvis forutsigbart «Bremnesk»; det er noe med rytmen i teksten, måten hun synger på, man føler at man vet hvor hun skal. Ser man bort fra det manglende «overraskelsesmomentet» er det flere sterke låter her, som den tankevekkende og velskrevne åpningslåta «Det kunne skjedd», samt «Det e min sønn» som viser en engasjert og utad-skuende låtskriver. Det er absolutt, som vanlig, vakkert, klokt og verdt å lytte til. Men Bremnes sklir fortsatt litt for mye på «signaturen» sin til å begeistre helt og fullt.

Omtalt av: Kjersti Gullvåg

(terning 4)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.