Deep Sea Music

Få måneder etter at Jenshus slapp sin mest eksperimentelle EP til dags dato, får vi servert albumet «Starting Over Again», hvor hun fortsetter på den samme spennende musikalske landeveien. Ida Jenshus har gått fra å utgi flotte country-folklåter i perfekte radiokutt, til å denne gang by på spennende låtlandskap som gjerne varer opp til ti minutter. Det hele føles ekte og nært, ingen faste refrengrutiner, ingen klisjerike høydepunkt, men organiske historier som opptar lytteren fullt og helt. Musikalsk blir «Starting over again» en ren fornøyelse, og etter å ha mottatt Spellemannspris for sine tre første countryplater fortjener Jenshus jammen meg en for denne også!

Omtalt av Christian K. Søberg

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.