Artist: Ingrid Bjørnov

Plate: Jugekors og Sørgerender

Visst er Bjørnov tematisk kreativ, og tekstene om tilsynelatende dagligdagse ting kommer tydelig fram.

Noen gjør seg godt, slik som «Frysepinn og friluftsmann» og «Hopp da». Men snakkingen i låtene blir kunstig, uten hennes fysiske tilstedeværelse.

Musikalsk sett går det mye i den samme, snille duren: lette, popaktige arrangementer, med noen artige lydeffekter her og der. Men det blir for tamt i lengden.

Det kan tenkes at de kabaretaktige låtene gjør seg godt live. Men hvorfor gi dem ut som plate?

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.