Artist: Neil Young

Singel: Already Great

Vurdert: Vår kjære, gamle Neil Young er stadig tøffere enn de fleste. 72-åringen fra Canada serverte singelen «Already Great» denne måneden. Låta er en knalltøff protestsang som man kan svinge seg til. «I`m Canadian by the way, and I love the USA». Fra Youngs perspektiv er USA bra på grunn av friheten og levemåten. Jeg regner med at låta handler om USA i forbindelse med president Trump og «Make America Great Again», på grunn av at Young synger at han tenker på «den nye situasjonen». I bakgrunn kan man høre demonstranter som sier «No wall, no ban, no fascist USA». Neil Young henvender seg til folket og sier at det er deres ord. «Whose streets? our streets».

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.