Artist: Sigurd Hole

Album: Elvesang

Vurdert: På albumet «Elvesang», som rendølen Sigurd Hole har spilt inn i Ytre Rendal kirke, får du kun høre Hole og kontrabassen hans. Det er sårbart, nakent og  intenst. Og kanskje framfor alt vanvittig imponerende.  Med like mye inspirasjon fra folkemusikk som fra jazz, er spennvidden i musikken stor. Det går fra sarte utholdte linjer til rytmiske vamp hvor lydbildet blir så rikt og tett at det like gjerne kunne vært et helt strykeorkester som spilte. Legg fra deg alt du tror du vet om kontrabass, for dette er noe helt annet.

Omtalt av: Eivind Strømstad

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.