Artist: Horisont

Tittel: About Time

Vurdert: Svenske Horisont er mest sannsynlig et ukjent navn for mange, men bandets femte, kruttsterke album «About Time» burde være nok til at bandet nå får sitt store gjennombrudd. Albumet dreier seg rundt tidsreiser, og ironisk nok er dette et band som rent musikalsk trives best i en helt annen epoke. Rockemusikkens høytid på 70-tallet. Dette er retrorock av ypperste klasse, og som eksperter fra fortiden leverer de en plate så gjennomført og så riktig gjort at selv de gamle legendene ville gitt tommel opp. Her er høydepunktene mange og dødpunktene få, men «Letare», «Without Warning» og «Point of Return» kan allikevel nevnes som låter i særklasse.

Kristian Einang

Terningkast: 6

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.