Band: Foo Fighters

Singel: Run

Vurdert: Etter to års pause er Foo Fighters tilbake med singelen «Run». Låta starter rolig med en beskjeden Dave Grohl på vokal akkompagnert av et enkelt gitarriff før det bærer i vegen med hissige rytmer og skrikevokal. I standard Foo Fighters stil krones låta med et meget stadionvennlig refreng. I motsetning til bandets mest kjente låter har denne et litt mer hissig uttrykk. «Run» noe av det bedre bandet har prestert i nyere tid. Med hele spekteret av variasjon innenfor rockemusikk er det tydelig at Foo Fighters her prøver å nå ut til et bredt publikum. Låta anbefales til de fleste som liker litt snill hardrock.

Vurdert av: Henrik Langgård


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.