ABC tunes

«Slepp meg fri» markerer det virkelige startskuddet i Hilde Selikvågs musikalske karriere, etter smakebiter fra både tv-programmet «Idol» og EP’en «Løvetannfrø» fra 2012. Selikvåg synger på sin egen dialekt, jærdialekten, noe som kler melodiene på debuten godt. Sjangermessig spenner albumet fra jazzinspirerte toner til folkelig visepop som «Sjå deg igjen», alt produsert av Odin Staveland kjent fra Vamp. På låten «Sjarmør» får man høre en røffere og mer eksperimentell side av Selikvåg, en side man gjerne skulle hørt mer av på neste utgivelse! «Slepp meg fri» gir absolutt mersmak på Selikvågs vakre visemelodier, og blir et sterkt tilskudd til årets norske utgivelser.

Omtalt av Christian K. Søberg

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.