Grappa

Den drevne elegansen er umiskjennelig når musikalstjernen og jazzartisten Hilde Louise Asbjørnsen nå utgir sitt tiende album, «Don’t Stay for Breakfast». Asbjørnsen har ikke minst hatt suksess med «Chicago» på Oslo Nye, og inspirasjon herfra kan lett anes. Det er swingende saker det handler om, både dempet og direkte, forførende og flott, tett og flott. Hilde Louise Asbjørnsen har et sterkt personlig nærvær i alt hun gjør, og samme hvilket uttrykk hun velger, gjør hun det til sitt eget helt personlige. I noen låter tar hun det helt ned, men suget og drivet er der uansett, selv om det er intimt, dempet og nedtonet. Albumet er lekkert laget fra først til sist, fra Pushwagners stilige cover til sjumannsbandets swingende samspill.

Omtalt av Geir Vestad

terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.