Etter to klare innertiere er Highasakite endelig tilbake med et nytt album, og med «Camp Echo» fortsetter Highasakite i noenlunde samme retning. Bandets evne til å variere i form og uttrykk preger albumet fra første låt, og med den dyktige vokalisten Helene Håvik i front vet man at resultatet blir bra. Highasakite framstår allikevel ikke som like geniale og nyskapende i denne runden. De er eksperter på å male mektige lydbilder, men et par av låtene lider av et litt rotete resultat. Her er det allikevel veldig mye positivt å hente, og blant flere gode låter framstår «I Am My Own Desease», «Someone Who’ll Get It», «Golden Ticket» og «God Dont Leave Me» som de fire sterkeste.

Omtalt av: Kristian Einang

terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.