Artist: Zara Larsson.

Album: So Good.

Vurdert: Den svenske superstjernen Zara Larsson fikk umiddelbar suksess med debutalbumet «1» i 2014. Nå er hun tilbake med sitt andre album, men her er det lite igjen av det som plasserte henne på det internasjonale pop-stjernekartet. Bevares. Man finner mange dansbare låter i «So Good» og med hele 15 spor får man mye musikk for pengene. Men der hun tidligere klarte å skille seg ut fra massene framstår hennes nyeste album som en helt ordinær opplevelse i et ellers begivenhetsrikt pop-landskap. Uttrykket er noenlunde variert, men Larsson makter aldri å overraske med kreative eller vågale musikalske valg. En helt grei popplate, men ikke så veldig mye mer.

Omtalt av Kristian Einang

Terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.