Band: Mastodon

Album: Cold Dark Place

Vurdert: Mastodon slapp «Cold Dark Place» ut av det blå for et par uker siden. Albumet åpner sterkt med den rolige, fine og psykedeliske «North Side Star». Med massevis av tostemt vokal, og gitarer som høres ut som om de er hentet rett ut fra 70-tallet har bandet igjen laget progressiv stoner-metal. Det høres ut som om skiva er spilt inn på gamlemåten, med drøssevis av romklang. Det låter kult og riktig til å være Mastodon. Dette er en slags oppsops-EP, da flere av låtene ble spilt inn under tidligere studioperioder. Alt i alt er dette en helt grei EP, men det merkes at dette er materiale som ble forkastet til de forrige skivene.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.